Varnost

Uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov.

Varovanje osebnih podatkov

Servis Gospodinjskih Aparatov Anton Sojer S.P. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1. Podjetje za nedoločen čas oz. do prejema preklica s strani posameznega uporabnika hrani naslednje podatke, ki jih pošljete preko kontaktnega obrazca: ime, priimek, polni naslov, e-poštni naslov, telefonska številka ter sporočilo, ki ga napišete.
Navedene osebne podatke uporabljamo izključno za potrebe izdelave informativne ponudbe in morda pozneje v primeru odločitve za naročilo kot izdaja računa. Poslani podatki preko spletnega obrazca v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-poštnega naslova ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine).

Katere osebne podatke držimo in kako jih lahko spremenite

Če želite izbris vaše komunikacije z nami, to sporočite na elektronski naslov gdpr@servis-sojer.si. Za preverjanje pristnosti podatkov, vas bomo kontaktirali in vam dokončno potrdili ukinitev vaše komunikacije. Zahtevek za ukinitev registracije mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil izveden kontakt z nami. V roku 10 dni od prejema vaše zahteve za izbris, bomo zbrisali vaše osebne podatke in vas o tem tudi obvestili.

Odveza odgovornosti

Vsebino, objavljeno na spletni strani Servis-sojer (v nadaljevanju »stran«), je dovoljeno uporabljati in reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer pa je potrebno ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. Servis Gospodinjskih Aparatov Anton Sojer S.P. zagotavlja kar najbolj ažurno in natančno vsebino svojih spletnih strani, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni ažurnosti in/ali natančnosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Servis Gospodinjskih Aparatov Anton Sojer S.P. ali katerakoli izmed drugih pravnih ali fizičnih oseb, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi spletne strani, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh spletne strani ali za kakršnekoli tehnične napake. Prizadevamo si priskrbeti ustrezne slike za vse izdelke na spletni strani. V primeru morebitnih razlik med barvnimi odkloni in dejanskimi izdelki, to ne vpliva na lastnost izdelka. Dopuščamo možnosti za nepravilnosti podatkov, slikovnega in tekstovnega materiala na spletni strani. Za podrobnejše opise in informacije se lahko obrnete na nas ali direktno na proizvajalca izdelka.

Servis Gospodinjskih Aparatov Anton Sojer S.P. si pridržuje pravico do sprememb pogojev poslovanja preko spletne strani Servis-sojer kadarkoli, kakorkoli in brez predhodnega opozorila.

Zadnjič posodobljeno, Notranje Gorice 13. 10. 2021

Za kakršna koli dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate:
Email: gdpr@servis-sojer.si
Telefon: 040 861 666